maanantai 17. marraskuuta 2008

Eurovaaliehdokkaasi tamperelainen Seppo Lehto kiittää eurovaalikampaanjansa eri tavoin mm. videoin tukevia tahoja

Eurovaaliehdokkaasi tamperelainen ihmisoikeusaktivisti Seppo Lehto kiittää eurovaalikampaanjansa eri tavoin mm. videoin tukevia tahoja vilpittömästi ja toivoo, että homma jatkuu vaikka aika jättäisi Seppo Lehdon.

Tätä maata ei saanut Puna-armeija.

Tätä maata ei pidä myöskään muutaman neekeriuskovaisen takia uhrata neekeriuskovaisten temmellyskentäksi ja suomalaisten perusoikeuksien poljennalle muutaman kommunisminsa punavihreäviittaan kätkeneen neekeriuskovaisen ja omaan kansaansa vihaavan parasiittimme takia.

--------

---------
Eurovaaliehdokkaasi Seppo Lehto

http://eurovaaliehdokkaasi.blogspot.com/

--------------------------------------------------------
Neekeriväkivalta on moninverroin raaempaa todellisuutta neekeriltä toiselle kuin paljon väitetty ns. "rasismi" EU:ssa saati Suomessa.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200811178603675_ul.shtml

Ohessa ko. esimerkki ylläolevasta iltalehden linkistä:

Se mitä ei sanottu ihmetyttää. Neekerit tekevät taikakaluja neekerialbiinoista.
Miksi neekerien taikauskoisuutta ja murhien motiivitaustaa ei voida sanoa laajemminkin uutisoinneissa selkosuomella näiden albiinoneekereihin kohdistuvien neekerimurhien yhteydessä?

Kuusivuotias albiinotyttö (neekerityttö) murhattiin raa'asti
17.11.2008 14:15
Tappajat leikkasivat tytöltä pään, kädet ja jalat.


Rikolliset, joilla uskotaan olevan yhteyksiä lääkäreihin, murhasivat maanantain vastaisena yönä kuusivuotiaan albiinotytön Burundissa. Mukanaan he veivät tytöltä irti leikkaamansa raajat.
- Kiväärein aseistautuneet rikolliset murtautuivat kuusivuotiaan albiinotytön kotiin Bugongossa, 220 kilometriä itään maan pääkaupungista Bujumburasta, paikallisviranomainen Remi Sengiyumva kertoi uutistoimisto AFP:lle.
- He irrottivat hänen päänsä, kätensä ja jalkansa ja veivät ne mukanaan.
Naapurimaassa vuodessa 27 uhria
Syyskuussa Burundissa murhattiin ja paloiteltiin ainakin kaksi albiinoa. Poliisi epäilee teoista rikollisia, jotka jahtaavat albiinoja myydäkseen heidän elimensä ja raajansa tansanialaisille noitatohtoreille.
- Tämä pikkutyttö on jo kolmas barbaarisen rikoksen uhri maakunnassamme syyskuusta lähtien. Teemme kaikkemme löytääksemme tappajat, Ruyigin maakunnan syyttäjä Nicodeme Gahimbare sanoi.
Paikallisviranomaiset ovat jo perustaneet suojan, jonne Ruyigin maakunnan albiinoja kehotetaan kokoontumaan.
Naapurimaassa Tansaniassa ainakin 27 albiinoa on tapettu eri puolilla maata pelkästään viimeksi kuluneen vuoden aikana. Suurin osa uhreista on ollut naisia ja lapsia.
Albinismi on perinnöllinen sairaus, jonka vuoksi ihmisen ihosta, silmistä ja hiuksista puuttuu auringon ultraviolettisäteiltä suojaava melamiinipigmentti. Afrikassa albiinot kärsivät paitsi sairauksista myös sosiaalisesta syrjinnästä.
IL

-----------------------------------------------------------------


http://eurovaaliehdokkaasi.blogspot.com/

Eurovaaliehdokkaasi Seppo Lehto Tampere

Jussi Halla-ahon vieraskirjassa kiteytetty erinomaisesti mistä on kyse näissä suomalaisiin kohdistuvissa ajojahdeissa mitkä ovat kulminoituneet Seppo Lehtoon ja Jussi Halla-ahoon

http://www.freebok.net/books/scripta/view.html

"listaa kansanedustajista, joiden toivon tulevan raiskatuksi ensimmäisenä.

The first thing we do, let's kill all the lawyers.
William Shakespeare Henry VI"

-----------------
Samassa vieraskirjassa Jussi Halla-aho kuittailee näille neekeriuskovaisille raiskausfantasioista kärsiville komuvituille ansiokkaasti:

Nimi :Jussi Halla-aho

Kommentoin: Virheät ovat moneen otteeseen muistuttaneet, että tulen istumaan valtuustossa muiden valtuutettujen kanssa, ja että joudun tekemään yhteistyötä. Ovatkohan he ajatelleet kertaakaan sitä, että myös he joutuvat istumaan samassa salissa minun kanssani ja tekemään sitä yhteistyötä.

Siltojen poltto on Odea myöten ollut niin kiivasta, että vihreiden yhteistyöedellytyksiin voi suhtautua epäillen. Joudunkohan tervehtimis- ja kättelysaartoon?

Ei sitten tullut ViNan tutkintapyyntöä tänäänkään. Mutta onhan päivä vielä huomennakin.

17. marraskuuta 2008 17:46:45
------------------------------------------------------
Suojelkaamme oikeuttamme aseisiin perusoikeutanamme kuten USA:ssa ja Sveitsissäkin tehdään
http://www.adressit.com/suojeluskuntamalli-aseissa-takaisin-suomeen

Allekirjoita oheinen nettiadressi asekantamme parantamisen puolesta. Kiitos

Ohessa aseenkanto-oikeuttamme peräävän esittely:

Ampuma-aselainsäädäntöä kehitettävä aiemman Suomen aselain Sveitsin ja USA:n malliin

Aselakimuutos aiempien Suomen aselakien, Sveitsin ja USA:n malliin - nettiadressi

Adressi luovutetaan 6.12.2009 jälkeen ampuma-aselaista vastaavalle ministerille. Samassa yhteydessä adressin aloitteentekijä Seppo Lehto vaatii kaikille sveitsiläistyylistä ja tapaista joka kodin asekaappia ja asepakkoa. Vapautuakseen ko. asepakosta pitää olla joko lääkärin todiste tmv. syy.

Adressin allekirjoitus umpeutuu 7.12.2009 ja allekirjoitukset on nähtävillä toistaiseksi


ALOITE AMPUMA-ASE MÄÄRÄYKSIIN 11.11.2008

Esitämme, että Suomen ampuma-aselakia uudistetaan seuraavasti sveitsiläis- ja amerikkalaistyylisesti USA:n asejärjestöjen vaatimuksiin yhtyen.

Yksityishenkilöt, joiden työssä käsiase ei ole välttämätön, eivät nykyään helpolla sellaista saa. Nyt se pitää saada pakolliseksi tai ainakin sellaista edellytettäisiin, siinä kuin ajokorttiakin. Tässä käsiaseella tarkoitetaan kaikkia aseita, joiden piipun pituus on alle 600 mm, ja jotka käyttävät voimanlähteenä räjähdysainetta.

Perustelut lain uudistukselle:

1. Pienikokoisten aseiden kuljettaminen ja käyttö on erittäin helppoa ja johtaa ja takaa amerikkalais- ja sveitsiläistyylisesti yhteiskuntarauhan erittäin edullisesti.
2. Metsästys tässä aloitteessa tarkoitetulla käsiaseella on jo valitettavasti kielletty metsästyslaissa toisin kuin USA:ssa missä rusakoita ja kauriita voidaan ampua mm. 957 magnumilla / 9 mm pistoolilla / 38 kb revolverilla luotettavasti.
3. Tarkkuusammuntaa pistoolilla pitää voida harjoittaa haluttaessa yhtä tehokkaasti ja helposti kuin tarkkuutta vaatien paineilmakäyttöisellä ilma-aseella.

Ampumaurheilu ei ole järjestettävissä ilman henkilökohtaisia käsiaseiden hallussapitoa ja sen vapaata liikuttelua kuten on vuosisatoja tehty.

Tällaisella lainmuutoksella saataisiin huomattava osa käsiaseet paremmin kansalaisten keskuuteen ja uskomme kansalaisten turvallisuuden parantuvan. Tämä on meidän kaikkien eduksi. Nykyaikaisessa yhteiskunnassa yksityiset kansalaiset takaavat viimekädessä yhteiskuntarauhan. Muistakaamme että Neuvostoliiton mallissa ei ollut kuin haulikot sallittuja kansalaisille. Eroon totalitarismista ja järjenkäyttö pitää olla sallittua myös ampumaurheilun harrastamisessa.


Kunnioittavasti Seppo Lehto Isänmaan Asialla r.y.

Seppo Lehto (vapaussoturi(at)gmail.com)

------

ABOUT ME

My photo
Eurovaaliehdokkaasi Seppo Lehto palaute: eurovaaliehdokkaasi(at)gmail.com - - Suojelkaamme oikeuttamme aseisiin perusoikeutanamme kuten USA:ssa ja Sveitsissäkin tehdäänhttp://www.adressit.com/suojeluskuntamalli-aseissa-takaisin-suomeen Allekirjoita oheinen nettiadressi asekantamme parantamisen puolesta. Kiitos Ohessa aseenkanto-oikeuttamme peräävän esittely: Ampuma-aselainsäädäntöä kehitettävä aiemman Suomen aselain Sveitsin ja USA:n malliin


-------

https://eurovaaliehdokkaasi.blogspot.com/

--------