lauantai 26. tammikuuta 2019

Eurovaaliehdokkaasi Pirkanmaalta Seppo Lehto: Vaalikaamme alkuperäkansojen oikeuksia omilla maillaan, ei loisimassa toisten nurkissa ja elätteinä ja ratsastamassa rasismilla

Eurovaaliehdokkaasi Seppo Lehto vetoaa järjenkäyttöön noitatohtori ja woodoo-kultin sijaan. Olkaamme suomalaisia. Annetaan noitarumpuja paukuttavien pysyä ja asua Afrikassa. Vaalikaamme alkuperäkansojen oikeuksia omilla maillaan, ei loisimassa toisten nurkissa ja elätteinä ja ratsastamassa rasismilla. Ei onnistuisi suomalaisilta sama Somaliassa, Kongossa, Irakissa se mitä täällä erilaiset tahot kusettavat. Europarlamenttiin valkoista tulevaisuutta. Suomalaisten rahat ja vauraus periytyköön suomalaisille, ei toiseuden isis-sotureille tai jopa kannibaalitaustan omaaville bantuille.


Mikäli olet yhtä mieltä niin jaa sanomaamme somessa esim oheiseen tapaan lyhyesti liittäen tämän blogin mukaan
"Eurovaaliehdokkaasi Pirkanmaalta Seppo Lehto: Vaalikaamme alkuperäkansojen oikeuksia omilla maillaan, ei loisimassa toisten nurkissa ja elätteinä ja ratsastamassa rasismilla". Kiitos.

Ratsastakaamme aasilla, olematta aasi, ratsastakaamme hevosilla, ei kommarihorojen kusetusväitteillä siitä että alkuperäkansojen oikeuksien puolustaminen olisi "rasismia", kyseessähän on nimenomaan rasistien maahantunkeutumisen estäminen. Muistakaa miten kävi intiaaneille, abo-orginaaleille, maoreille etc.

------------------
Eurovaaliehdokkaasi Seppo Lehto valkoisen tulevaisuuden asiamies europarlamenttiin tuellasi. Kiitos.
https://eurovaaliehdokkaasi.blogspot.com/
-----------------